Kedves Vásárlóink!

Rendelés leadása:

Internetes rendelés esetén regisztrációra van szükség. Amennyiben Ön már regisztrált Ügyfelünk, akkor e-mail címével és jelszavával jelentkezzen be rendszerünkbe. A kínálatból tetszése szerint választhat és döntheti el, hogy mely napokon veszi igénybe a szolgáltatást, és mennyi adagot rendel. A napi minimális rendelési összeg: 850 Ft. Áraink tartalmazzák a csomagolási és szállítási költséget, valamint az áfa-t. Webes rendelés esetében egy visszaigazoló e-mailt küldünk az Ügyfél e-mail címére a fizetési módtól függetlenül. Amennyiben bankkártyával fizetett, úgy a BizPay is küld Önnek egy visszaigazoló e-mailt.       Rendelése leadását és annak módosítását (lemondás, pótrendelés, kiszállítási cím módosítás) a kiszállítást megelőző napon 12.00-ig teheti meg telefonon a +36 30 122 0166 számon vagy az info@egeszsegpajzs.hu e-mail címen. Ezen időn túl sajnos nem tudjuk a módosításokat elfogadni. Ételeinket 13.00-ig kézbesítjük. Futárjaink meghatározott menetterv alapján kézbesítenek, megpróbálják figyelembe venni Ügyfeleink igényét a szállítási idővel kapcsolatban, de sajnos ez nem minden esetben lehetséges. Ehhez előzetes megbeszélés szükséges (telefonos ügyfélszolgálat) illetve megrendelésnél kérjük írja igényét a „Megjegyzés” mezőbe. Az ebéd kézbesítésének időpontja általában azonos, de előre nem látható körülmények miatt változhat.
Szállítási területek:
Budapest összes kerülete, továbbá Budakalász, Üröm, Dunakeszi, Fót, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Nagykovácsi, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs

Fizetés:

A futárnál készpénzben, bankkártyával, szépkártyával az első szállítási napon esedékes. Rendelése kifizetése esetén távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációban megadott email címre. A kinyomtatott számla aláírás és pecsét nélkül hiteles. Ételeink az EU élelmiszer-biztonsági (HACCP) rendszer elvárásainak megfelelő környezetben és technológiai körülmények között kerülnek előállításra, a szabályok betartása és a módszer folyamatos ellenőrzése mellett. Ha szállítás után ételeinket nem tudja elfogyasztani, kérjük azokat hűtőben tárolni. Ételtartó edényeink a fedőfólia maradéktalan eltávolítása után mikrohullámú sütőben melegíthetőek. Csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó fogásainkban magok, halételeinkben szálkák előfordulhatnak.

Általános információk:

Ételeink az EU élelmiszer-biztonsági (HACCP) rendszer elvárásainak megfelelő környezetben és technológiai körülmények között kerülnek előállításra, a szabályok betartása és a módszer folyamatos ellenőrzése mellett. Ha szállítás után ételeinket nem tudja elfogyasztani, kérjük azokat hűtőben tárolni. Ételtartó edényeink a fedőfólia maradéktalan eltávolítása után mikrohullámú sütőben melegíthetőek. Csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó fogásainkban magok, halételeinkben szálkák előfordulhatnak.

Ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 07:00 és 14:00 között elérhető a +36 30 122 0166 telefonszámon. Ezt követően az info@egeszsegpajzs.hu e-mail címre tudjátok kérdéseiket, kéréseiket eljuttatni, melyeket kollégáink kezelnek és rögzítenek.
Nem azért élünk hogy együnk, hanem azért eszünk hogy éljünk!
Közösségi oldalak
A menükben az ételek nyersanyag összetételének változásának jogát fenntartjuk!